All Hands Meeting Q2

Vrijdag 9 juli had PRO6 managers de tweede All Hands Meeting (AHM) van 2021. Esile en Aimée zijn in februari van dit jaar begonnen met werken bij PRO6 managers en vertellen je graag hoe deze dag eraan toe ging.

De AHM is onze kwartjaarlijkse meeting waarbij, zoals de naam doet vermoeden, (bijna) iedereen aanwezig is en we samen evalueren hoe het met PRO6 managers als bedrijf gaat. Hoe staan we ervoor ten opzichte van onze (zelf gestelde) jaardoelen? Liggen we nog op koers met onze doelen? Moeten we ergens extra aandacht aan (gaan) besteden? Dit is altijd voer voor goede en belangrijke inhoudelijke gesprekken. Dit deel van de dag begon online en gaf een goed en helder beeld van waar we nu staan.

Maar op de AHM is niet alleen maar tijd voor serieuze zaken. Het is ook de uitgelezen kans om voor de verandering eens niet met werk bezig te zijn en samen in verbinding te staan. Wegens de coronamaatregelen die op kantoor gelden waren wij als nieuwelingen nog nooit met meer dan acht collega’s tegelijkertijd fysiek bijeengeweest. Doordat het middagprogramma in de buitenlucht plaatsvond was dit ineens wél een mogelijkheid! Buiten in het park hebben we geluncht en het was onwijs leuk om te zien hoe iedereen genoot van de zon en het samen zijn. Er waren een heleboel interessante en uiteenlopende gesprekken tegelijk aan de gang. Heerlijk dit en wat zit er een energie in deze groep mensen!

Na de lunch ging het grootste deel van de groep kanoën en suppen door de grachten van Amersfoort. Wonderbaarlijk genoeg resulteerde dit avontuur dan ook maar voor slechts twee van de kanoërs in een nat pak. Een ander deel heeft in een cafeetje gezeten en wederom genoten van de zon. Uiteindelijk kwamen we tegen het einde van de middag weer met iedereen bij elkaar om te barbecueën. Wij als newbies hadden hiervoor, samen met een andere collega, wat vermaak georganiseerd. Op basis van de dingen die we in de laatste vijf maanden hebben gezien en meegemaakt bij PRO6 hebben we onze collega’s in het zonnetje gezet met een roast. We hebben er zelf van genoten om deze te maken en het feit dat we onze grappen nu nog steeds terugkrijgen doet vermoeden dat de collega’s het ook wel konden waarderen. Zo was het dus een heel ontspannen middag die volgde op een serieuze en belangrijke ochtendsessie waarmee we de komende tijd weer met veel energie aan de slag kunnen.


Actueel

Circulariteit in aanbestedingen: hoe staan we ervoor en wat kan beter?

In november is Ola Tabasha bij ons afgestudeerd voor haar onderzoek naar toepassing van circulariteit in aanbestedingen aan de TU Delft. De professoren van de universiteit... lees verder

Check. Aanbesteding Middenmeer Noord afgerond!

Dura Vermeer gaat samen met Van den Heuvel BV het project Groot Onderhoud Middenmeer Noord uitvoeren. In dit project, van de gemeente Amsterdam, wordt in vrijwel... lees verder

Blog

Kwalitijd: inzicht in de samenwerking

Een tijd geleden hebben wij het concept ‘Kwalitijd’ geïntroduceerd. Geen typefout, maar een samenvoeging van kwaliteit en tijd. Twee factoren die naar onze mening onmisbaar zijn... lees verder

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort