Systeem Engineering

Systeem Engineering

Systems Engineering is een hulpmiddel om projecten beter te stroomlijnen. Begeleiding, begrip en werkbare instructies zijn cruciaal voor het slagen. Zonder duidelijkheid is het namelijk eerder een last dan het gewenste hulpmiddel. Onze specialisten staan niet centraal in het proces, maar begeleiden ontwerpers, managers, werkvoorbereiders en uitvoerders om Systems Engineering in te zetten voor een betere kwaliteit van de projecten.

Waar wij in kunnen ondersteunen?

  • Begeleiding aan de zijde van het projectteam van de opdrachtgevers in de opzet van klanteisen specificaties.
  • Het reviewen van vraagspecificaties.
  • Meewerken aan de zijde van opdrachtnemers aan het proces. Dit doen we vanaf de inventarisatie van eisen en wensen tot het afronden van een uitvoerbaar en geverifieerd ontwerp.

Het Bureau

Bij de oprichting in 2007 hebben wij ons ten doel gesteld een bijdrage te willen leveren aan innovatieve en blijvende resultaten binnen het bouwproces. Dit doen we door ons meesterschap te combineren met de hands-on mentaliteit van al onze medewerkers. Doordat wij binnen onze organisatie in teams werken van senior en junior, hebben we een optimale combinatie van kennis, ervaring én nieuwe inzichten.

Bent u er klaar voor om samen met ons de schouders onder uw project te steken en zo ‘best for business’ te creëren? Wij wel!

Voor ons is menselijk kapitaal de belangrijkste bouwsteen

Meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!

Actueel

Blog

Kwalitijd: inzicht in de samenwerking

Een tijd geleden hebben wij het concept ‘Kwalitijd’ geïntroduceerd. Geen typefout, maar een samenvoeging van kwaliteit en tijd. Twee factoren die naar onze mening onmisbaar zijn... lees verder

Blog

Werkweek van: Annette

Terwijl veel collega’s en opdrachtgevers al op vakantie zijn vermaakt Annette zich nog prima op het werk. Afgelopen week was een leuke werkweek met veel afwisseling.... lees verder

Blog

All Hands Meeting Q2

Vrijdag 9 juli had PRO6 managers de tweede All Hands Meeting (AHM) van 2021. Esile en Aimée zijn in februari van dit jaar begonnen met werken... lees verder

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort