Systeem Engineering

Systeem Engineering

Systems Engineering is een hulpmiddel om projecten beter te stroomlijnen. Begeleiding, begrip en werkbare instructies zijn cruciaal voor het slagen. Zonder duidelijkheid is het namelijk eerder een last dan het gewenste hulpmiddel. Onze specialisten staan niet centraal in het proces, maar begeleiden ontwerpers, managers, werkvoorbereiders en uitvoerders om Systems Engineering in te zetten voor een betere kwaliteit van de projecten.

Waar wij in kunnen ondersteunen?

  • Begeleiding aan de zijde van het projectteam van de opdrachtgevers in de opzet van klanteisen specificaties.
  • Het reviewen van vraagspecificaties.
  • Meewerken aan de zijde van opdrachtnemers aan het proces. Dit doen we vanaf de inventarisatie van eisen en wensen tot het afronden van een uitvoerbaar en geverifieerd ontwerp.

Het Bureau

Bij de oprichting in 2007 hebben wij ons ten doel gesteld een bijdrage te willen leveren aan innovatieve en blijvende resultaten binnen het bouwproces. Dit doen we door ons meesterschap te combineren met de hands-on mentaliteit van al onze medewerkers. Doordat wij binnen onze organisatie in teams werken van senior en junior, hebben we een optimale combinatie van kennis, ervaring én nieuwe inzichten.

Bent u er klaar voor om samen met ons de schouders onder uw project te steken en zo ‘best for business’ te creëren? Wij wel!

Voor ons is menselijk kapitaal de belangrijkste bouwsteen

Meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!

Actueel

Circulariteit in aanbestedingen: hoe staan we ervoor en wat kan beter?

In november is Ola Tabasha bij ons afgestudeerd voor haar onderzoek naar toepassing van circulariteit in aanbestedingen aan de TU Delft. De professoren van de universiteit... lees verder

Check. Aanbesteding Middenmeer Noord afgerond!

Dura Vermeer gaat samen met Van den Heuvel BV het project Groot Onderhoud Middenmeer Noord uitvoeren. In dit project, van de gemeente Amsterdam, wordt in vrijwel... lees verder

Blog

Kwalitijd: inzicht in de samenwerking

Een tijd geleden hebben wij het concept ‘Kwalitijd’ geïntroduceerd. Geen typefout, maar een samenvoeging van kwaliteit en tijd. Twee factoren die naar onze mening onmisbaar zijn... lees verder

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort