Mediation en crisismanagement

Mediation en crisismanagement

Complexe projecten kunnen geregeld verzanden in gedoe en impasses. In de afgelopen jaren zijn wij geregeld gevraagd om deze impasses binnen en/of tussen teams te onderzoeken en te komen met aanbevelingen en interventies om uit de impasses te komen om de projecten te verbeteren. Door onze ervaring, weten wij in korte tijd de thermometer in het project te steken, leggen wij de hete brij bloot, werken we aan onderlinge veiligheid en vertrouwen en begeleiden wij projectteams bij de implementatie van dat wat iedereen al wist, namelijk onze onafhankelijke aanbevelingen.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vooral contact met ons op. 

Het Bureau

Bij de oprichting in 2007 hebben wij ons ten doel gesteld een bijdrage te willen leveren aan innovatieve en blijvende resultaten binnen het bouwproces. Dit doen we door ons meesterschap te combineren met de hands-on mentaliteit van al onze medewerkers. Doordat wij binnen onze organisatie in teams werken van senior en junior, hebben we een optimale combinatie van kennis, ervaring én nieuwe inzichten.

Bent u er klaar voor om samen met ons de schouders onder uw project te steken en zo ‘best for business’ te creëren? Wij wel!

Voor ons is menselijk kapitaal de belangrijkste bouwsteen

Nieuwsgierig geworden?

Wil je met ons doorpraten over bouwteams? Ben je benieuwd wat PRO6 managers voor jou kan betekenen? Neem vooral contact met ons op.

Actueel

Circulariteit in aanbestedingen: hoe staan we ervoor en wat kan beter?

In november is Ola Tabasha bij ons afgestudeerd voor haar onderzoek naar toepassing van circulariteit in aanbestedingen aan de TU Delft. De professoren van de universiteit... lees verder

Check. Aanbesteding Middenmeer Noord afgerond!

Dura Vermeer gaat samen met Van den Heuvel BV het project Groot Onderhoud Middenmeer Noord uitvoeren. In dit project, van de gemeente Amsterdam, wordt in vrijwel... lees verder

Blog

Kwalitijd: inzicht in de samenwerking

Een tijd geleden hebben wij het concept ‘Kwalitijd’ geïntroduceerd. Geen typefout, maar een samenvoeging van kwaliteit en tijd. Twee factoren die naar onze mening onmisbaar zijn... lees verder

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort