Waterschapsbedrijf Limburg

Camiel de Vries is in opdracht van de aannemer als Systems Engineer betrokken bij een omvangrijk project voor twee rioolwaterzuiveringen van Waterschapsbedrijf Limburg (WBL). Hierbij is hij verantwoordelijk voor het vertalen van het programma van eisen naar concrete, SMART-vertaalde, eisen. Hiermee slaat hij vervolgens de brug naar de ontwerpers. Wie denkt dat de opdracht er dan op zit: think again. De Systems Engineer maakt gemiddeld drie loopings door het project. Het voorontwerp, het definitieve ontwerp en uiteindelijk het uitvoeringsontwerp. Ze gaan allemaal langs Camiel. Maar dan heb je ook wat.


HarvestaGG

HarvestaGG is een innovatieve onderneming die de ambitie heeft een leidende positie te krijgen in het produceren van groene brandstof en duurzame producten uit plantaardige biomassa. Met het Green Goods concept worden grassen en andere biomassa verwerkt tot onder andere biogas, diervoeding en grondstof voor bioplastic. In het Ter Apelkanaal wordt de eerste Green Goods Farm gerealiseerd. Hier wordt straks het speciaal geteelde gras van tweehonderd akkerbouwers uit de omgeving verwerkt, een primeur in Nederland.

PRO6 managers draagt door middel van HarvestaGG bij aan de wereld een beetje groener maken.

Bedrijfshal Leeuwtechniek | Zwolle

Een project met een bruto vloeroppervlak van 2500 M2 in Zwolle. De opdracht? Realiseer een kantoor en logistiek centrum in een gebouw. In opdracht van Leeuwtechniek heeft PRO6 managers ondersteuning geboden bij het geïntegreerd aanbesteden.

Herontwikkeling De Wissel | Beetsterzwaag

Nieuwbouw van 144 appartementen, renovatie van 32 appartementen en een volledige boven- en ondergrondse infrastructuur aanleggen: dát vraagt om een gedegen planning. In opdracht van Zorggroep Alliade heeft PRO6 managers zich gebogen over diverse aspecten van project ‘De Wissel’ in Beetsterzwaag.PRO6 managers werkte al samen met: