Bedrijfshal Leeuwtechniek | Zwolle

Een project met een bruto vloeroppervlak van 2500 M2 in Zwolle. De opdracht? Realiseer een kantoor en logistiek centrum in een gebouw. In opdracht van Leeuwtechniek heeft PRO6 managers ondersteuning geboden bij het geïntegreerd aanbesteden.

Herontwikkeling De Wissel | Beetsterzwaag

Nieuwbouw van 144 appartementen, renovatie van 32 appartementen en een volledige boven- en ondergrondse infrastructuur aanleggen: dát vraagt om een gedegen planning. In opdracht van Zorggroep Alliade heeft PRO6 managers zich gebogen over diverse aspecten van project ‘De Wissel’ in Beetsterzwaag.

HOV 't Gooi

Met het openbaar vervoer van Huizen naar Hilversum was voorheen een vrijwel onmogelijk traject. Met de komst van Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) zou dit sterk verbeteren. Eind 2011 is het definitieve voorkeurstracévoor de HOV-busverbinding vastgesteld als onderdeel van R-net.

ReEnergy

Waar we vroeger afval achteloos weggooiden kunnen we tegenwoordig energie halen uit de verbranding van ditzelfde afval. In opdracht van BAM energie is PRO6 managers nauw betrokken geweest bij de bouw van ReEnergy in Roosendaal.PRO6 managers werkte al samen met: