NAM Groningen

De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) slaat sinds 1997 aardgas op in de ondergrondse gasopslag in Norg en Grijpskerk. Om zowel de gaslevering als de buffercapaciteit te kunnen waarborgen is besloten de ondergrondse gasopslag te vergroten. In opdracht van NAM was PRO6 managers tijdens dit project aangesteld om de coördinatie en aansturing te bewaken.

Bedrijfshal Leeuwtechniek | Zwolle

Een project met een bruto vloeroppervlak van 2500 M2 in Zwolle. De opdracht? Realiseer een kantoor en logistiek centrum in een gebouw. In opdracht van Leeuwtechniek heeft PRO6 managers ondersteuning geboden bij het geïntegreerd aanbesteden.

Waterschapsbedrijf Limburg

Camiel de Vries is in opdracht van de aannemer als Systems Engineer betrokken bij een omvangrijk project voor twee rioolwaterzuiveringen van Waterschapsbedrijf Limburg (WBL). Hierbij is hij verantwoordelijk voor het vertalen van het programma van eisen naar concrete, SMART-vertaalde, eisen. Hiermee slaat hij vervolgens de brug naar de ontwerpers. Wie denkt dat de opdracht er dan op zit: think again. De Systems Engineer maakt gemiddeld drie loopings door het project. Het voorontwerp, het definitieve ontwerp en uiteindelijk het uitvoeringsontwerp. Ze gaan allemaal langs Camiel. Maar dan heb je ook wat.


Herontwikkeling De Wissel | Beetsterzwaag

Nieuwbouw van 144 appartementen, renovatie van 32 appartementen en een volledige boven- en ondergrondse infrastructuur aanleggen: dát vraagt om een gedegen planning. In opdracht van Zorggroep Alliade heeft PRO6 managers zich gebogen over diverse aspecten van project ‘De Wissel’ in Beetsterzwaag.PRO6 managers werkte al samen met: