Relaties

Wij werken actief samen met diverse organisaties. Samen met deze professionals bouwen we aan een relatie waarin kennisdeling en ontwikkeling voorop staan.

PRO6 managers werkt als bussiness partner intensief samen met Relatics. Relatics levert software om projectinformatie te beheren. Met Relatics kunnen gebruikers alle informatie rondom hun processen flexibel beheren. Één betekenisvol informatienetwerk vervangt de wirwar aan applicaties, spreadsheets en andere gegevensbronnen en breekt daarmee met de traditionele paradigma’s rond informatiebeheer.

Conject levert krachtige informatiemanagement oplossingen voor bouwprojecten en -organisaties. PRO6 managers is een strategische partner van Conject, en official supplier van ConjectPM, een documentmanagementsysteem (DMS) voor projecten. Zie hier voor meer informatie over onze ervaringen.

 

 

CROW is een onafhankelijke kennisorganisatie zonder winstoogmerk die investeert in kennis voor nu en in de toekomst. PRO6 managers en CROW werken samen op dit vlak om de kennis te ontwikkelen en te delen.

Voor de Master of Engineering aan de Hogeschool Utrecht levert PRO6 managers haar kennis. Daarnaast geeft PRO6 managers gastcolleges op gebied van Contractmanagement en Projectmanagement op de Faculteit Natuur & Techniek.

PRO6 managers is lid van NLingenieurs, de Nederlandse branchevereniging van advies-, management- en ingenieursbureaus. NLingenieurs werd in 1917 opgericht als Orde van de Nederlandsche Raadgevend Ingenieur.

De Stichting Aanbestedingsinstituut Bouw & Infra is een onafhankelijk instituut dat de kwaliteit van aanbestedingen in de Bouw en Infra bewaakt. PRO6 managers en het aanbestedingsinstituut werken samen op het vlak van UAVGC 2015.

Aanbestedingskalender.nl (ABK) is het nationale platform waar aanbestedingen worden geplaatst en waar bedrijven relevante opdrachten kunnen vinden. ABK is voor PRO6 managers de partner in het digitaal aanbesteden.

NIAC is aanbieder van trainingen op het gebied van inkopen en aanbesteden in Nederland. NIAC staat voor Nationaal Inkoop- en AanbestedingsCentrum en is een initiatief van Aanbestedingskalender.nl. PRO6 managers verzorgt trainingen voor NIAC.

Founded in 1913, FIDIC is charged with promoting and implementing the consulting engineering industry’s strategic goals on behalf of its Member Associations and to disseminate information and resources of interest to its members. Today, FIDIC membership covers 97 countries of the world. - See more at: http://fidic.org/about-fidic

content not found