HarvestaGG

HarvestaGG is een innovatieve onderneming die de ambitie heeft een leidende positie te krijgen in het produceren van groene brandstof en duurzame producten uit plantaardige biomassa. Met het Green Goods concept worden grassen en andere biomassa verwerkt tot onder andere biogas, diervoeding en grondstof voor bioplastic. In het Ter Apelkanaal wordt de eerste Green Goods Farm gerealiseerd. Hier wordt straks het speciaal geteelde gras van tweehonderd akkerbouwers uit de omgeving verwerkt, een primeur in Nederland.

PRO6 managers draagt door middel van HarvestaGG bij aan de wereld een beetje groener maken.

PRO6 managers voert voor HarvestaGG het projectmanagement, van scope omschrijving tot inbedrijfstelling van de installatie. Het team adviseert over de contractvorm, stelt de contractstukken op, ondersteunt bij de onderhandelingen en voert de contractbebeheersing gedurende realisatie uit. Het contract wordt gesloten met een ‘EPC Contractor’, die de totale verantwoordelijkheid zal hebben voor het ontwerp, inkoop, realisatie, inbedrijfstelling en oplevering. Het contract wordt op basis van de voorwaarden van het Fidic Yellow Book opgesteld.

Als onderdeel van de opdracht levert PRO6 managers een informatiemodel (in Relatics) waarmee er altijd een actueel inzicht is en regie gevoerd kan worden op onder meer de scope, het programma van eisen, risico’s, wijzigingen en voortgang. Tevens heeft PRO6 managers de verantwoordelijkheid voor het documentmanagement van dit project.

 

Meer weten?
Neem contact op met Harry op 't Ende

"Ik word gedreven door het verbeteren van samenwerking, processen en producten in bouwprojecten".

Stuur een e-mail +31-650665842
HarvestaGG

PRO6 managers werkte al samen met: