Cases industrie

NAM Groningen

De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) slaat sinds 1997 aardgas op in de ondergrondse gasopslag in Norg en Grijpskerk. Om zowel de gaslevering als de buffercapaciteit te kunnen waarborgen is besloten de ondergrondse gasopslag te vergroten. In opdracht van NAM was PRO6 managers tijdens dit project aangesteld om de coördinatie en aansturing te bewaken.

ReEnergy

Waar we vroeger afval achteloos weggooiden kunnen we tegenwoordig energie halen uit de verbranding van ditzelfde afval. In opdracht van BAM energie is PRO6 managers nauw betrokken geweest bij de bouw van ReEnergy in Roosendaal.

Waterschapsbedrijf Limburg

Camiel de Vries is in opdracht van de aannemer als Systems Engineer betrokken bij een omvangrijk project voor twee rioolwaterzuiveringen van Waterschapsbedrijf Limburg (WBL). Hierbij is hij verantwoordelijk voor het vertalen van het programma van eisen naar concrete, SMART-vertaalde, eisen. Hiermee slaat hij vervolgens de brug naar de ontwerpers. Wie denkt dat de opdracht er dan op zit: think again. De Systems Engineer maakt gemiddeld drie loopings door het project. Het voorontwerp, het definitieve ontwerp en uiteindelijk het uitvoeringsontwerp. Ze gaan allemaal langs Camiel. Maar dan heb je ook wat.


Meer weten?
Neem contact op met Harry op 't Ende

"Ik word gedreven door het verbeteren van samenwerking, processen en producten in bouwprojecten".

Stuur een e-mail +31-650665842