ReEnergy

Waar we vroeger afval achteloos weggooiden kunnen we tegenwoordig energie halen uit de verbranding van ditzelfde afval. In opdracht van BAM energie is PRO6 managers nauw betrokken geweest bij de bouw van ReEnergy in Roosendaal.

 

"ReEnergy is een Bedrijfs Afval VerbrandingsInstallatie in Roosendaal en is hét toonbeeld van een moderne waste-to-energy centrale"

 

Deze installatie kan namelijk 290.000 ton afval per jaar verwerken tot energie om 70.000 huishoudens van elektriciteit te voorzien! En alsof dat nog niet genoeg is wordt het nabijgelegen kassencomplex hier ook mee verwarmt.

PRO6 managers heeft de bouw van ReEnergy als een zeer uitdagende tijd ervaren. Niet alleen vanwege de relatief korte tijd (binnen 25 maanden moest ReEnergy staan en de bestaande afvalverbrandingscentrale worden gesloopt), maar zeker vanwege de verschillende disciplines die op elkaar aan moesten sluiten.

PRO6 specialist Harry op ’t Ende is gedurende deze periode als projectdirecteur aangesteld en was daarmee verantwoordelijk voor het tenderteam in de aanbestedingsfase en het projectmanagementteam tijdens de contractfase.

Essentiële rollen die door PRO6 managers zijn vervuld gedurende het project zijn:

   Assistent Project Management
   Contract Management
   Ontwerp Management
   Risico Management
   Completion Management
   Projectcommunicatie

Meer weten?
Neem contact op met Harry op 't Ende

"Ik word gedreven door het verbeteren van samenwerking, processen en producten in bouwprojecten".

Stuur een e-mail +31-650665842