NAM Groningen

De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) slaat sinds 1997 aardgas op in de ondergrondse gasopslag in Norg en Grijpskerk. Om zowel de gaslevering als de buffercapaciteit te kunnen waarborgen is besloten de ondergrondse gasopslag te vergroten. In opdracht van NAM was PRO6 managers tijdens dit project aangesteld om de coördinatie en aansturing te bewaken.

"Een gedegen voorbereiding én uitvoering was van essentieel belang!"

De uitdaging tijdens dit project zat voornamelijk in het feit dat de installatie in functie moest blijven tijdens de verbouwing. Om de bouw mogelijk te maken worden dan delen van de installatie uit bedrijf genomen.

PRO6 specialist Wim Wessels was als constructiemanager verantwoordelijk voor de beheersing van de voortgang en de kwaliteit van het project. Daarnaast heeft hij gedurende de periode toegezien op een veilige uitvoering van alle werkzaamheden. Als constructiemanager is hij verantwoordelijk voor de voorzieningen op de bouwlocatie. Aangezien er in de piekperiode ruim 1000 projectmedewerkers aanwezig zijn vergt dit de nodige planning.

 

Meer weten?
Neem contact op met Wim Wessels

"De kwaliteit van samenwerken is de sleutel tot het succes van een project. Ik richt mij op essentiële randvoorwaarden".

Stuur een e-mail +31-611007989