Holacracy®

PRO6 managers is als organisatie georganiseerd volgens de spelregels van Holacracy. Deze spelregels hanteren wij in onze overleggen en taak- en rolverdeling. Het maakt het werken leuker, sneller en effectiever. Door het toepassen van de principes van Holacracy – zowel binnen ons kantoor als op onze projecten – wordt er meer ruimte gegeven aan eigen initiatief, verantwoordelijkheidsgevoel en teamgeest. 

Continue ontwikkelen, leren en ontdekken. Dat staat voor ons centraal in de verdere ontwikkeling van PRO6 managers.

Het toepassen van Holacracy betekent continue ontwikkelen, leren en ontdekken. Wilt u weten welke reis wij al gemaakt hebben? Of overweegt u ook meer te doen met (project)teamgericht werken? Onze ervaringen delen wij graag met u. Neemt u daarvoor vooral contact op met ons!

Holacratisch Projectmanagement by PRO6 managers

Het gezegde is, zo binnen - zo buiten. En dat geldt ook voor hoe wij bij PRO6 managers onze visie op projectmanagement steeds weer verder ontwikkelen. Ondanks dat we nog maar pas begonnen zijn om op holocratische wijze te werken, zien we nu al verbeteringen in onze projecten.

Dit doen we onder de werktitel 'Holacratisch Projectmanagement'. Daarbij werken we met:

  • het toepassen van check-in en check-out rondes in overleggen
  • het benoemen van tensions - spanningen (prikkels) om verbeteringen aan te jagen
  • het op zoek naar verbeteringen steeds de vraag te stellen: is er een fundamenteel bezwaar of is het een werkbaar voorstel?

Holacracy combineert de discipline en helderheid van GTD® met de flexibiliteit van Agile (Scrum) en het continue verbeteren van Lean (Kaizen).

De reis maken we niet alleen. Samen met Energized zetten we de stappen. Zie ook deze video over Holacracy van de ontdekker, Brian Robertson.

 

Meer weten?
Neem contact op met Harry op 't Ende

"Ik word gedreven door het verbeteren van samenwerking, processen en producten in bouwprojecten".

Stuur een e-mail +31-650665842

PRO6 managers werkte al samen met: