Projectmanagement

PRO6 managers is een organisatie met een pragmatische, oplossingsgerichte manier van werken. Zo ook bij het managen van projecten. Projecten begeleiden is het fundament van onze organisatie.

Binnen de bouw werkt men allemaal met hetzelfde doel; zo effectief en efficiënt mogelijk, binnen de gestelde periode het project opleveren. Wij denken graag met u mee en helpen u daarbij met het aansturen van uw projecten. PRO6 managers is geen doorsnee organisatie als het aankomt op projectmanagement; door onze unieke interne organisatiestructuur, behalen wij maximaal rendement. Daarnaast werken wij uitsluitend met professionals die zich over uw vraagstuk ontfermen. De combinatie van onze teams - junior, medior en senior projectmanagers - zorgen voor innovatieve en resultaatgerichte oplossingen. En doordat wij alle disciplines onder één dak hebben, kunt u zeker zijn van de beste oplossing voor uw project.

“Projecten begeleiden is het fundament van onze organisatie. Door de verrassende samenwerking van junior, medior en senior projectmanagers zorgen wij altijd voor innovatieve en resultaatgerichte oplossingen.”

Wat wij voor u kunnen betekenen?

 • Project Start-Up 
  Voorafgaand aan het project zetten we de lijnen uit. Hierdoor creëert u een goede basis voor uw project waarin taken en verwachtingen duidelijk zijn. Daarnaast kunnen we in deze fase kennismaken met elkaar en waar nodig verbindingen maken in het team.
 • Project Coaching 
  Hierbij combineren wij de focus op het resultaat van het project met zorgvuldige aandacht voor het leren van nieuwe kennis en vaardigheden bij projectteamleden en werkprocessen.
 • Readiness Review 
  Wij analyseren uw projectorganisatie compleet en brengen advies uit over verbeteringen.
 • Project Recovery
  Dreigt u vast te lopen binnen het project? Wij helpen u het project dusdanig te herstellen dat de voortgang gewaarborgd blijft.

 

Meer weten?
Neem contact op met Harry op 't Ende

"Ik word gedreven door het verbeteren van samenwerking, processen en producten in bouwprojecten".

Stuur een e-mail +31-650665842

PRO6 managers werkte al samen met: