Nieuws

Integraal Projectmanagement

(IPM) is binnen de bouw en infrasector een breed geaccepteerd model voor projectmanagement. Steeds meer opdrachtgevers gebruiken IPM om eenduidiger en effectiever samen te werken. Binnen de eigen projectorganisatie maar ook in relatie tot de markt en de omgeving.

Wil je leren wat IPM precies inhoudt, wil/ga je ermee werken of krijg je ermee te maken? Dan is deze training de perfecte voorbereiding.

Hoe verhoudt een projectmanager zich tot een contractmanager op een UAV-GC project? Hoe verandert in de voorbereiding-, aanbesteding- en realisatiefase het zwaartepunt in het team? En hoe ga je om met een IPM-teamlid dat zich bemoeit met het domein van een ander? Waar stuur je eigenlijk écht op binnen een IPM team?

Simon Kolkman verzorgt op 6 november 2018 voor Het Bouwgenootschap een 1-daagse Training Integraal Projectmanagement. Met deze training bedienen we professionals die werken - of willen gaan werken - in een IPM team. Klik voor meer informatie. De training is een must-have voor iedereen die vanuit een IPM team wil samenwerken!

Direct opgeven? Dat kan door hier te klikken.

Nieuws

Gerelateerd:Wilt u meer weten
of informatie?PRO6 managers werkte al samen met: