Wie is Achraf?

De eigenschappen die mij kenmerken zijn gedreven en ambitieus zijn. Tevens ben ik analytisch en zeer leergierig. Mijn pijlen in de werkomgeving zijn gericht naar het verbinden van betrokkenen met als doel om draagvlak te creëren. Succes is immers mijn drijfveer.

Wat drijft jou in je werk?

Wat mij ertoe aanzet is de afwisseling in werkzaamheden, alsmede de betrokkenheid binnen projecten met verschillende partijen. Het drijft mij ook om complexe vraagstukken met gewenste oplossingen af te ronden.

Waar geloof je in en werk je naar toe in je werk?

Ik geloof in de kracht van samenwerken. De mens speelt hierbij een grote rol. Door transparantie, vertrouwen in elkaar en het streven naar continue verbetering kan er gewerkt worden aan optimale projectresultaten.

Hoe draagt PRO6 managers bij aan jouw ontwikkeling en ambitie?

PRO6 managers is het gebied waar ik kansen krijg om mijn ontwikkeling en ambitie waar te maken. We hebben binnen PRO6 managers verschillende momenten om zaken te bespreken en kennis op te doen, hierin krijg ik de ultieme vrijheden om mezelf verder te ontplooien. Het opdoen van deze kennis is een leidraad voor succes!

PRO6 managers als organisatie

PRO6 managers is een jong, dynamisch en innovatieve organisatie die de klant graag laat inspireren door resultaat.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met mij op:

Stuur een e-mail +31-650264000

 


PRO6 managers werkte al samen met: