Wie is Annemarie?

Ik ben creatief, pragmatisch, veelzijdig en resultaatgericht. Maar ook levensgenieter, verbinder en mensen-mens. Ik zorg graag voor mijzelf en voor anderen. 

Kan je iets vertellen over het object waar je mee op de foto staat?

Ik hou van koken, vandaar de pan op deze foto. Koken is voor mij een combinatie van uitproberen, proeven, toevoegen, aanlengen, roeren, aanpassen, vernieuwen en ontspannen. Het hak- en snijwerk is een uitstekend middel om mijn hoofd leeg te maken, dan borrelen er vanzelf nieuwe ideeën op

Wat drijft jou in je werk?

Wat mij drijft in mijn werk is het samen werken aan mooie projecten. Ik probeer graag nieuwe dingen uit, ben daarbij creatief en hou van een uitdaging.

Waar geloof je in?

Ik geloof in samen. Samen de verbinding maken tussen mensen. Het doorgeven van kennis is voor mij daarbij vanzelfsprekend. Wie écht gaat samenwerken, dus niet alleen op papier, zal ervaren dat dit op veel manieren voordeel oplevert. Je bespaart tijd (en dus geld), hebt focus op het eindresultaat en aandacht voor het borgen van de kwaliteit.

PRO6 managers draagt bij aan mijn ontwikkeling en ambitie, omdat

de focus gericht is op de mens en jezelf het eigenaarschap hebt van je eigen ontwikkeling.

PRO6 managers als organisatie is

een open, pragmatische, gezellige organisatie waarbij de mens centraal staat. Hierdoor kunnen wij samen beter bouwen, zowel aan mooie projecten als aan de mensen zelf.

 

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met mij op: 

Stuur een e-mail +31-621868493 

 


PRO6 managers werkte al samen met: