Wie is Bas?

Ik ben Bas, 37 lentes jong, trotse vader van 2 zoons en getrouwd met Eva. Wij wonen in Bilthoven aan het bos waar wij vaak te vinden zijn. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te sporten en beoefen ik de volgende sporten: voetbal, hardlopen en sinds kort ben ik weer actief op de golfbaan. Naast sporten houd ik ervan om 's avonds in alle rust een goed boek te lezen.

Kan je iets vertellen over het object waar je mee op de foto staat?

Het "object" is een Jack Russel die de naam Puk draagt. Puk is een super vrolijke rustige hond waar ik graag mee ga wandelen in het bos. Ook gaat ze vaak mee met hardlopen wat natuurlijk erg gezellig is. Puk staat voor mij voor rust en ik word altijd vrolijk van haar als ik met haar ben en kan genieten van haar altijd optimistische stemming. Ditzelfde geldt voor mijn zoons maar die konden niet mee op de foto.

Wat drijft jou in je werk?

Ik krijg er energie van om op een gestructureerde manier resultaten te behalen en als het even kan ook vlot. Daarbij houd ik ervan om in een team samen te werken.

Waar geloof je in?

Ik geloof erin dat je door goed te luisteren naar de mensen waarmee je samenwerkt en respect hebt voor elkaar meer kunt bereiken. Met luisteren bedoel ik oprechte aandacht voor de ander zodat je echt met elkaar in contact komt en op die manier wat voor elkaar over hebt.

PRO6 managers draagt bij aan mijn ontwikkeling en ambitie, omdat

Er bij PRO6 managers ruimte gegeven wordt voor ontwikkeling! Iedereen werkt met zijn eigen coach een ontwikkelpad met ambities af wat maakt dat je continu in ontwikkeling blijft en je voor jezelf scherpe (leer)doelen blijft stellen. Zelf vind ik ontwikkeling belangrijk en ik ben daarom erg blij bij PRO6 managers dit verder vorm te kunnen gaan geven. Daarnaast werken bij PRO6 managers allemaal professionals wat enorm bijdraagt aan de ontwikkeling en gestelde ambities.

PRO6 managers als organisatie

Een platte, pragmatische, gezellige organisatie met allemaal professionals waardoor je het beste in jezelf naar boven haalt. Deze ambiance maakt dat we samen beter kunnen gaan bouwen, zowel intern als extern.


Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met mij op: 

Stuur een e-mail +31-652088924


PRO6 managers werkte al samen met: