Wie is Camiel?

Door mijn open houding en mijn nieuwsgierigheid wil ik graag zoveel mogelijk van het onbekende leren. Zowel op sociaal gebied als op de technische kant van het vak. Als projectmanager zoek ik naar verbindingen met de mensen om mij heen. Ik zal te allen tijde het uiterste proberen te geven om tot een goed eindresultaat te komen.

 

Waarom die volleybal?

De samenwerking, de saamhorigheid en het feit dat je zo sterk bent als je zwakste schakel vind ik fascinerend. Soms lijkt het alsof je een wedstrijd in de greep hebt en verlies je hem op een zeker moment tóch. Of andersom natuurlijk. Dat je daarin samenwerkt, elkaar oppept en samen naar de winst toewerkt, vind ik heerlijk om te doen!


Wat drijft jou in je werk?

Een oplossing bieden voor een probleem en daarmee de klant gelukkig maken.


Waar geloof je in?

Ik geloof erin dat in projecten de mensenkant erg belangrijk is. Je kan wel 100 personen hebben die het beste zijn in hun vak, maar wanneer deze niet met elkaar kunnen samenwerken krijg je nooit het beste resultaat.

 

PRO6 managers draagt bij aan mijn ontwikkeling en ambitie, omdat…

ik een zelfstandige projectleider wil worden, die oog heeft voor wat er écht gaande is in het project. Niet alleen gedreven op geld, tijd en risico, maar ook de zachte kant, namelijk: samenwerken en communicatie.


PRO6 managers als organisatie

Een hands-on projectmanagement bureau die de mensenkant in projecten niet vergeet. Behalve projectmanagement kan PRO6 veel meer zoals contractmanagement, systems engineering, BIM, documentmanagement, kwaliteitsmanagement en organisatiecoaching.

Wilt u meer weten, neemt u dan gerust contact met mij op:

Stuur een email +31-612338851


PRO6 managers werkte al samen met: