Wie is David?

Ik ben David Becking, 41 jaar oud. 22 jaar samen met mijn Maaike waarvan 17 jaar getrouwd. Wij hebben 2 dochters en wonen in Zutphen.

Wat drijft jou in je werk?

Ik krijg energie van het inspireren en helpen groeien van anderen, daar groei ik vervolgens zelf weer van. Ik hou ervan om orde in chaos te scheppen en samen gewenste resultaten te halen. Ik ben ervan overtuigd dat met de juiste mindset elke relatie tot een 1+1=3 situatie kan leiden waarbij mens en proces optimaal samengaan en de wereld elke dag een beetje beter wordt.

Waar geloof je in?

Ik geloof heilig in de innerlijke kracht van de mens. Hoe meer je in jezelf gelooft, hoe meer je aankan, hoe meer je kunt overwinnen en hoe meer je kunt bereiken. Als wij dat allemaal zouden doen, zouden we samen exponentieel groeien en kunnen bereiken wat we maar willen. Het begint bij jezelf, just believe!

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie, omdat…

…PRO6 veel ambitie, kennis en ervaring in mijn vakgebied (projectbeheersing/procesmanagement) heeft en me daardoor genoeg mogelijkheden biedt me inhoudelijk verder te ontwikkelen. Ook voor mijn affiniteit en ambities met organisatieontwikkeling en -coaching, één van onze aandachtsgebieden, ben ik op de juiste plek, ik ontwikkel me gelijk in de breedte. Daarnaast zorgen onze werkwijze en organisatievorm voor een echte menselijke benadering, dit dwingt mij tot continue introspectie waardoor ik me dus ook op persoonlijk vlak in rap tempo ontwikkel.

PRO6 managers als organisatie

…mij op het lijf geschreven. Alles draait om beleving, de visie, kernwaarden, manier van werken en omgaan met elkaar en onze opdrachtgevers passen perfect bij mij, ik had het niet beter kunnen bedenken. Ik voel me dan ook vereerd deel van deze prachtige organisatie te mogen zijn!

Stuur een e-mail +31-615586062


PRO6 managers werkte al samen met: