Wie is Dennis?

Ik ben gedreven, communicatief en ambitieus in mijn werkzaamheden. Samenwerken met mensen is voor mij een belangrijk onderdeel in mijn werk. Ik sta dan ook altijd open voor de kennis en kunde van andere personen.

Wat drijft jou in je werk?

Ik ben gedreven en beschik over een gezond portie enthousiasme. Van nature heb ik veel gevoel bij techniek, waardoor ik in combinatie met mijn achtergrond in de bouwsector volledig op mijn plek ben. Uitdaging zoek ik in de complexiteit binnen bouwprojecten. Denk bijvoorbeeld aan hoogstaande techniek of juist aan multidisciplinaire samenwerkingen.

Waar geloof je in?

Ik geloof in het feit dat zaken altijd beter kunnen en dat continu verbeteren een standaard zou moeten zijn. Uiteraard doe ik dit door, naast mijzelf te ontwikkelen op basiskennis, ook zo veel mogelijk aansluiting te zoeken bij de nieuwe ontwikkelingen die plaatsvinden binnen de bouwsector.

PRO6 managers draagt bij aan mijn ontwikkeling en ambitie, omdat

zij als organisatie ook altijd naar verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen zoeken, die gebruikt kunnen worden in de realisatie van bouwprojecten. Het kan om hele specifieke onderwerpen gaan, maar ook grote vraagstukken die de gehele bouwsector betreffen. Hiervoor bestaan verschillende werkgroepen waarin kennis wordt gedeeld en uitgebreid.

PRO6 managers als organisatie

PRO6 managers is een ambitieuze organisatie met een goede mix van jong en oud personeel. Hierdoor worden ervaring, kennis en dynamiek geborgd. Daarnaast is er bij PRO6 managers veel aandacht voor de mensen en krijgt men de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Werknemers helpen elkaar ook zo goed mogelijk in hun persoonlijke ontwikkeling en dat wordt ondersteund door bijvoorbeeld intervisies.

Wilt u meer weten, neemt u dan gerust contact met mij op:

Stuur een e-mail +31-611510942


PRO6 managers werkte al samen met: