Wie is Ed?

Ik ben een mensen-mens, klantgericht, en vriendelijk. Ik ga op mijn intuïtie af en denk graag in oplossingen. In mijn communicatie ben ik open en eerlijk. Wat mijn opdrachten betreft maakt het geen verschil of ik deze zelfstandig of in teamverband uitvoer; in beide voel ik mij prima thuis.

Wat drijft jou in je werk?

De wens samen met de PRO6’ers aan oplossingen te werken en aan verdere ontwikkeling van het vak geeft mij veel voldoening.

Waar geloof je in?

Ik geloof in een open communicatie, elkaar respecteren en een veilige werksfeer.

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie, omdat

er door de open werksfeer, borrelende ideeën en het enthousiasme om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en te omarmen bijgedragen wordt aan de ontwikkeling.

PRO6 managers als organisatie

PRO6 managers is een jong bedrijf dat zich richt op het effectief, en voor opdrachtgevers rustgevende wijze, aanpakken en beheersen van projecten. Dit doen wij door het bijhouden en toepassen van alle ontwikkelingen die kunnen leiden tot een betere aanpak/invulling van onze opdrachten. Naast de harde kant bij het managen van projecten, hebben wij ook oog voor de zachte kant zoals communicatie in projectteams of in de hele organisatie, de werksfeer/relatie in teams, de wijze van samenwerken en de mandaten die het team heeft.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met mij op:

Stuur een e-mail +31-620069798


PRO6 managers werkte al samen met: