Wie is Guido?

Een creatieve denker die eenvoud aanbrengt in complexe projecten. Door vragen terug te brengen naar de essentie weet ik overzicht te creëren en daarmee mijn omgeving te inspireren en motiveren. Na mijn opleiding civiele techniek aan de TU Delft heb ik mij verder verdiept in de economische en de politieke aspecten van projecten. In de initiatie- en opstartfase van projecten voel ik mij het beste thuis. 


Wat drijft jou in je werk?

Het creëren van een oplossing die inspiratie geeft voor nieuwe ideeën. Het combineren van de energie van jonge mensen met de ervaring van oudere medewerkers geeft volgens mij de mooiste resultaten. Aan mij de taak hiervoor een veilige omgeving te creëren. 

Waar geloof je in?

De oplossing is er al, de uitdaging is de goede mensen bij elkaar brengen om het te realiseren. Ik geloof in de kracht van netwerken en het elkaar gunnen van succes. Juist door onverwachte combinaties te maken kom je tot de mooiste oplossingen. 

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie, omdat

PRO6 managers biedt een solide basis om vanuit te werken, collega’s die je inspireren en motiveren om telkens weer verder te kijken dan je eigen horizon. Het gezamenlijk werken vanuit een gedeelde visie en aanpak met daarin ieder zijn persoonlijke stijl maakt dat je elkaar versterkt en aanvult.

PRO6 managers als organisatie

Kundige, no nonsens mensen die resultaatgericht een vraagstuk oplossen, met en voor een opdrachtgever. 

Wilt u nader kennis met mij maken, neem gerust contact met mij op: 

Stuur een e-mail +31- 681827721


PRO6 managers werkte al samen met: