Wie is Iris?

Ik ben een enthousiast en energiek persoon die graag in het onbekende duikt. Ik word gedreven door het behalen van resultaat. Naast het leveren van een (team)prestatie vind ik ook de samenwerking en sociale aspecten van het werken in teams leuk en belangrijk.

Wat drijft jou in je werk?

Wat mij ertoe aanzet is de afwisseling en diversiteit in werkzaamheden. Mijn ambitie is om samen complexe vraagstukken en projecten succesvol af te ronden.

Waar geloof je in?

Ik geloof in jezelf maar ook je werk continu te blijven ontwikkelen en verbeteren. Zo kunnen we door samen te bouwen op inspirerende wijze de resultaten verkrijgen die nodig zijn in deze complexe tijd.

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie, omdat

zij mij de ruimte maar ook de kans geven om mijn ambitie waar te maken. Namelijk te blijven ontdekken en te kunnen groeien. Binnen PRO6 managers is veel inhoudelijke kennis aanwezig. Leren van elkaar, leren van mooie projecten en vooral vertrouwen plus verantwoordelijkheid krijgen.

PRO6 managers als organisatie

PRO6 managers biedt een omgeving waar ruimte is om met elkaar nieuwe dingen te ondernemen en om nieuwe ideeën te ontwikkelen. Een ambitieuze organisatie met een goede mix van zowel jong als ervaren personeel. Hierdoor worden ervaring, kennis en dynamiek geborgd.

 

Wilt u nader kennis maken, neem gerust contact met mij op:

Stuur een e-mail +31-615346185

 


PRO6 managers werkte al samen met: