Wie is Joost?

Ik heb Technische Bedrijfskunde gestudeerd in Rotterdam en daarna vier jaar gewerkt bij Strukton als projectbeheerser. Sinds december 2014 werk ik bij PRO6 managers.

Ik ben gedreven en werk systematisch. Én ik haal energie uit het realiseren van procesoptimalisaties en het professionaliseren van een organisatie.

Wat drijft jou in je werk?

Uitdaging, afwisseling, verantwoordelijkheid en perspectief. Daarnaast vrijheid (en ruimte) om te werken aan persoonlijke doelen.

Waar geloof je in?

Ik geloof in de ander voorop stellen. Dat betekent dus voor het werk bij PRO6: de klant(behoefte) centraal. Samenwerken om tot een gezamenlijke oplossing te komen. Hierbij werk ik toe naar het leren kennen van mijn eigen kwaliteiten met als doel deze vervolgens te ontwikkelen/verbeteren om ze gericht in te kunnen zetten en daarmee anderen te kunnen helpen.

PRO6 managers draagt bij aan mijn ontwikkeling en ambitie, omdat

PRO6 zorgt ervoor dat ik op verschillende projecten terechtkom. Zo kan ik mij vakinhoudelijk op een breed gebied ontwikkelen. Het zorgt ervoor dat ik uitdaging blijf hebben in mijn werk. 

PRO6 managers als organisatie

PRO6 is een organisatie die gericht is op ontwikkeling, groei en professionalisering. Het management kijkt naar het individu en wil dat alle collega's op de juiste plek zitten. PRO6 staat open voor nieuwe plannen en ideeën.

Wilt u meer weten, neemt u dan gerust contact met mij op:

Stuur een e-mail +31-616514983


PRO6 managers werkte al samen met: