Wie is Lucas?

Ik ben enthousiast, sociaal en lach graag. Daarnaast houd ik van een druk bestaan en spontane activiteiten. Ik ben gestructureerd, analytisch en genuanceerd, maar houd ook van het onverwachte, en daar flexibel mee om kunnen gaan.

Kan je iets vertellen over het object waar je mee op de foto staat?

Muziek is één van mijn grootste passies. Ik speel piano en zing daar graag bij. Tijdens mijn studententijd heb ik in bandjes en in een a capella jazzkoor gezongen. Dit boek bevat de Noveletten van Schumann, klassieke stukken waar ik mijn gedachten geheel in kan verliezen.

Wat drijft jou in je werk?

Wat me drijft is mijn passie om me in te zetten voor het een goed proces en te zien dat dat zijn vruchten afwerpt. Het geeft me veel voldoening als projecten efficiënt gerealiseerd worden en de samenwerking soepel verloopt.

Waar geloof je in?

Ik streef ernaar in alles wat ik doe het goede te doen. Voor mij persoonlijk betekent dat leven zoals ik me voorstel dat Jezus zou doen in mijn situatie, met mijn vaardigheden. Ik wil dat mijn liefde voor de mensen om me heen blijkt uit al mijn doen en laten en zo zorgen voor een betere wereld, te beginnen in mijn eigen omgeving en relaties. Ik kijk daarom ook altijd naar de mens achter de functie, en als ik ergens voor ga, ga ik er vol voor.

PRO6 managers draagt bij aan mijn ontwikkeling en ambitie, omdat

ze mij de kansen bieden om te groeien, vanuit de visie dat je nooit uitgeleerd bent. Ik kan de theoretische kennis uit mijn studie in projecten toepassen en ik word uitgedaagd om nieuwe dingen uit te proberen. De holocratische organisatiestructuur en de goede begeleiding zorgen ervoor dat ik me ten volle kan ontplooien.

PRO6 managers als organisatie

een club met een prettige, proactieve en professionele houding. We zijn mensgericht en weten van aanpakken, wat uiteindelijk voor de beste resultaten zorgt.

 

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met mij op: 

Stuur een e-mail +31-621623259 

 

 


PRO6 managers werkte al samen met: