Maarten van der steen


Wie is Maarten?

Ik woon samen met mijn vrouw en drie kinderen aan de rand van de veluwe. Buiten mijn werk vertoef ik regelmatig op de tennisbaan of pak ik mijn basgitaar om muziek te maken. Met onze hond maak ik graag een wandeling in de natuur. Ik ben open, intuïtief, veelzijdig en creatief slim.

Wat kan je vertellen over het object waar je mee op de foto staat?

Van muziek geniet ik. En als ik muziek maak, leef ik op. Het mooie van muziek is dat het verbindt. Muziek is geen competitie, maar harmonie en eenheid. Sinds mijn studententijd speel ik basgitaar. De bassist is de verbinder tussen de melodische instrumenten en de ritmesectie. Naast verbinder zorgt hij voor het fundament en heeft een sturende rol. Dit allemaal is op mijn lijf geschreven, zowel in de muziek als in mijn dagelijks leven.

Het spelen in een band is voor mij de ultieme vorm van samenwerken. Wat zorgt voor een goed resultaat? Naar elkaar luisteren, elkaar de ruimte geven, onderling afstemmen, verbinden met het publiek en je instrument goed bespelen. Als iets niet klopt, dan is het meteen te merken. Ik zie dat de succesfactoren van een band ook gelden in de wereld van projecten.

Wat drijft jou in je werk?

Terug naar de essentie door het doorgronden van situaties. Dit inzicht delen met een vleugje humor en beeldend overbrengen.

Waar geloof je in?

Verbinding is de sleutel voor het realiseren van echt grootse dingen. Verbinding met ons hart, met elkaar, met de omgeving en met het (project)doel. Echter de rationele kant zit ons vaak in de weg. Albert Einstein zei het zo mooi:

“De intuïtieve geest is een godsgeschenk, het rationele verstand een dienaar. We hebben een maatschappij geschapen die de dienaar vereert en het geschenk is vergeten.”

Ik draag een steentje bij aan het dienend maken van ons ratio en het vinden van een goede balans tussen intuïtie/vertrouwen enerzijds en ratio/beheersing anderzijds.

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie, omdat

PRO6 managers biedt mij ruimte voor mijn authenticiteit, mijn ontwikkeling en dit op eigen wijze in te vullen. Met gelijkgestemde collega’s is het fijn om te sparren en hun opbouwende feedback draagt bij aan mijn ontwikkeling.

PRO6 managers als organisatie

PRO6 managers is een groep gelijkgestemden die op een mensgerichte manier een bijdrage levert aan het ontwikkelen van samenwerking in de bouwwereld. Het biedt collega’s de ruimte om hun meesterschap in zichzelf te ontwikkelen. Vanuit deze werkwijze treden ze ook naar buiten bij de klant.

 

Wilt u nader kennis maken, neem gerust contact met mij op:

Stuur een e-mail +31-619 23 25 57


PRO6 managers werkte al samen met: