Wie is Maartje?

Ik ben een enthousiast en gedreven persoon die graag in teamverband werkt en ernaar streeft om middels goede samenwerking topresultaten te bereiken.

Wat drijft jou in je werk?

De combinatie van bouwen en samenwerking. Het letterlijk bouwen, het realiseren van een project, maar minstens zo belangrijk vind ik het bouwen aan de relatie met de klant, alle betrokken partijen en de onderlinge samenwerking.

Waar geloof je in?

Eerlijkheid, openheid en vertrouwen. Dit is voor mij de fundering van een project. De samenwerking tussen partijen is bepalend voor het eindresultaat. Mensen positief stimuleren om zo het beste in iedereen naar boven te halen.

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie, omdat…

binnen PRO6 managers is veel inhoudelijke kennis aanwezig en bestaat alle ruimte voor persoonlijke groei. Leren van elkaar, leren van geweldige projecten en vooral vertrouwen plus verantwoordelijkheid krijgen.

PRO6 managers als organisatie

PRO6 managers is een bedrijf dat meer doet dan bouwen. PRO6 managers begeleidt en zet daarbij vooral in op het menselijke aspect. Als een project is afgerond, blijft er iets achter. Een manier van denken, samenwerken en groei. PRO6 managers werkt aan langdurige relaties en duurzame oplossingen.

Wilt u nader kennis met mij maken, neem gerust contact met mij op: 


Stuur een e-mail +31-646213566


PRO6 managers werkte al samen met: