Wie is Marc?

Ik introduceer mezelf graag als energiek, geïnteresseerd en breed geïnteresseerd. Mijn doel is om resultaten te bereiken door een combinatie van een goede samenwerking en het benutten van individuele kwaliteiten. Ik houd ervan om op een creatieve manier resultaten te bereiken.

Wat kan je vertellen over het object waar je mee op de foto staat?

Dat is nog even een verrassing

Wat drijft jou in je werk?

Wat mij drijft in mijn dagelijkse werkzaamheden is de verbondenheid in de sector en in de werkzaamheden in combinatie met het werken met een doel. Samen beter bouwen is een motiverende en activerende doelstelling.

Waar geloof je in?

Ik geloof in een eerlijke samenwerking zowel binnen PRO6 als binnen het werkveld. Daarnaast geloof ik in vooruitgang door creatie, beheer en analyse. 

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie, omdat

bij PR06 de focus ook op de mens en de samenwerking ligt, waardoor het eindresultaat betekenisvoller en relevanter wordt. Ook zorgen de afwisselende werkzaamheden, opleidingen, cursussen en het afstemmen met collega’s voor een betere organisatie met betere medewerkers.

PRO6 managers als organisatie

Ambitieus, betrouwbaar en voortvarend. PR06 is een organisatie met een brede blik waarbij het doel niet uit het oog wordt verloren. Daarnaast is PRO6 ambitieus, gedreven en professioneel.

 

Wilt u nader kennis maken, neem gerust contact met mij op:

Stuur een e-mail +31-651 76 17 78


PRO6 managers werkte al samen met: