Wie is Mayella?

Ik heb Construction Technology gestudeerd aan de TU Eindhoven. Wat mij kenmerkt is een resultaatgerichte en directe aanpak, een praktische instelling en aandacht voor details.

Wat drijft jou in je werk?

Betrokken zijn bij het bouwen van de wereld waarin we leven, de techniek van onze projecten. Mijn aandeel daarin is het maken van de combinatie tussen mens, proces en systeem. Hoe gaan we samen op een efficiente manier een mooi project neerzetten?

Waar geloof je in?

Ik geloof in lerende organisaties en lerende mensen: het is beter iets te proberen en het daarna bij te stellen of af te schaffen, dan om plannen te blijven maken en niet vooruit te komen. Ik werk toe naar continue verbetering, maar niet veranderen om het veranderen!

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie, omdat

zij mij de vrijheid geven mezelf op vakinhoudelijk gebied te ontwikkelen. Ook veel andere competenties, zoals samenwerken (communicatie!) en commerciële vaardigheden te ontwikkelen. Als je iets veranderd wilt hebben, ben je zelf in de lead om daarvoor te krijgen wat je nodig hebt.

 

PRO6 managers als organisatie

Een platte organisatie die bestaat uit een groep intelligente, innovatieve en nieuwsgierige mensen met veel verstand van zaken. PRO6’ers worden uitgedaagd om zich te ontwikkelen in de velden waar ze affiniteit mee hebben. Doordat we de vrijheid krijgen ons in de richting van onze keuze te ontwikkelen en die kennis weer binnen PRO6 delen, kunnen we ons op veel gebieden deskundig noemen. Als je iets leuk vindt en je ervoor inzet wordt je er vanzelf goed in.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met mij op:

Stuur een e-mail +31-646107304


PRO6 managers werkte al samen met: