Wie is Nadine?

Ik ben een nieuwsgiering en enthousiast persoon die probeert met een open blik en zonder vooroordelen nieuwe situaties tegemoet te zien. Het onbekende is mijn horizon en dat brengt mij in onverwachte maar leerzame situaties.

Ik ben een persoon met een sterke eigen mening en daarbij niet bang om tegen de stroming in te gaan. Desalniettemin sta ik open voor de meningen van anderen en probeer ik juist een verbinding tussen mensen te faciliteren.

Wat drijft jou in je werk?

Vaak wordt het tot een goed einde brengen van een opdracht als de ultieme beloning gezien. Wat mij drijft is niet zozeer het goede eindresultaat, maar de weg daar naartoe. Als deze weg door alle betrokkenen als positief wordt ervaren, ontstaat er een commitment en openheid waarbij is een goed uitresultaat een logisch gevolg is.

Waar geloof je in?

Ik geloof in goede en open communicatie. In iedereen de kans geven om op een professionele en respectvolle manier zijn mening te laten uiten, zonder bang te hoeven zijn daarop veroordeeld te worden.

Een goede communicatie is mijns inziens de sleutel tot goede samenwerking en een fijne werksfeer. Als deze basis goed is, is in principe alles mogelijk.

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie, omdat

zij mij de vrijheid, steun en vertrouwen geven om in het diepe te springen. Een manier van ontdekken en ontwikkelen die het beste bij mij past. Het bekende is de basis, het onbekende de ambitie.

PRO6 managers als organisatie

PRO6 managers is een bedrijf met een open, respectvolle en toegankelijke cultuur met like-minded mensen waarbij er veel ruimte is voor de persoon en persoonlijke ontwikkeling.

PRO6 stimuleert medewerkers te participeren in de bedrijfsvoering en daar ook zijn of haar verantwoordelijkheid in te nemen. Er is een hoge standaard van professionaliteit en kennis, maar ook humor en gezelligheid.

 

Wilt u nader kennis maken, neem gerust contact met mij op:

Stuur een e-mail +31-621 19 33 92

 

 


PRO6 managers werkte al samen met: