Wie is Nancy?

Ik zie mijzelf graag als realistische idealist; ik draag graag een steentje bij aan een betere wereld. Dit uit zich in verschillende manieren. Zo ben ik graag bezig met duurzaamheid, maar ook met persoonlijke ontwikkeling. Passend hierbij is dat ik graag (nieuwe) mogelijkheden verken en niet bang ben of af te wijken van de standaard.

Kan je iets vertellen over het object waar je mee op de foto staat?

De dansschoenen zijn omdat ik ontzettend veel van (latin) dansen houd. Heerlijk om even je gedachten op nul te zitten en te bewegen op de muziek! Daarnaast geef ik ook Yoga les - en ook daar kan ik ontzettend genieten van mindful bewegen en het losmaken van alle spanning in je lichaam

Wat drijft jou in je werk?

Ik lever graag een bijdrage aan een efficiënte en harmonieuze samenwerking, waardoor doelen behaald kunnen worden zonder dat dit onnodige stress voor het team oplevert.

Waar geloof je in?

De focus leggen op de persoon, zonder hierbij het doel uit oog te verliezen. Als je als persoon goed in je vel zit, zal dat uitstralen naar alles wat je doet - dus ook je werk! Daarnaast geloof ik ook in een gezonde hoeveelheid structuur; dit leidt tot efficiëntie en dus tot minder gedoe en stress.

PRO6 managers draagt bij aan mijn ontwikkeling en ambitie, omdat

PRO6 managers een veilige, mensgerichte organisatie is met een bulk aan kennis en ervaring. Hierdoor leer je op zowel inhoud als soft-skills veel. Daarnaast hebben we een flexibele en innovatieve bedrijfscultuur, waardoor je samen met collegae buiten de gemarkeerde grenzen kunt ontdekken en groeien!

PRO6 managers als organisatie

een familie waar je ontzettend veel kan en mag leren. Zowel over jezelf als het vak! 

Wilt u nader kennis met mij maken, neem gerust contact met mij op:  

Stuur een e-mail +31-615000396


PRO6 managers werkte al samen met: