Wie is Peter?

Ik ben een mensgerichte projectmanager die graag complexe uitdagingen aangaat met een brede ervaring in zowel het project- als lijnmanagement. Ik laat me niet uit het veld slaan door tegenslagen, maar zoek naar creatieve oplossingen.

Wat drijft jou in je werk?

Ik wil graag doorgronden hoe dingen werken en gebruik dit om de effectiviteit van het projectenwerk in het algemeen en van mijzelf in het bijzonder voortdurend te verbeteren. Daarnaast heb ik een drive om (project)organisaties beter te laten functioneren, daarom houd ik me in mijn werk regelmatig bezig met het verbeteren van projectmanagementprocessen.

Waar geloof je in?

Mijn motto is “alles draait om mensen”. Methoden en procedures zijn handig en soms noodzakelijk. Echte resultaten worden echter alleen bereikt als er veel aandacht is voor de menselijke factor in alle aspecten. Respect, openheid en eerlijkheid zijn daarbij sleutelwoorden. Ik zet mensen graag in op hun kracht en handel daar ook naar.

PRO6 managers draagt bij aan mijn ontwikkeling en ambitie, omdat…

PRO6 managers een omgeving biedt om ideeën uit te wisselen en te ontwikkelen. Dit geeft mij de kans om mijn visie op de mensenkant in projecten verder door te ontwikkelen.

PRO6 managers als organisatie

PRO6 managers biedt een omgeving waar ruimte is om met elkaar nieuwe dingen te ondernemen en om nieuwe ideeën te ontwikkelen. Tegelijkertijd staan we met onze voeten in de klei. We doen onze projecten met een gezonde dosis pragmatiek. Daarbij zijn we sterk in zowel de mensenkant als in de meer instrumentele kant van het werk.

Wilt u meer weten, neemt u dan gerust contact met mij op:

Stuur een e-mail +31-629065767


PRO6 managers werkte al samen met: