Wie is Rob?

Na mijn studie Scheikunde in Leiden ben ik in de GWW-sector gestapt. Ik ben een echte projectenman, waarbij ik mijn specialisme contractmanagement koppel aan een brede belangstelling. Ik word gedreven door het behalen van resultaten, heb een proactieve instelling gecombineerd met een directe aanpak en pragmatische instelling. De laatste jaren heb ik mij meer ontwikkeld op de zachte kant van projectmanagement.

 

Wat drijft jou in je werk?

Het samen met een team en andere partijen werken aan een projectresultaat. Vanuit mijn rol als contractmanager werk ik graag aan de totstandkoming van het resultaat, in zowel de fase van  aanbesteding als realisatie.  

Waar geloof je in en werk je naar toe in je werk?

Ik geloof in plezier, trots en passie voor het werk. Ik zet graag mensen in hun kracht en handel daar ook naar.

Hoe draagt PRO6 managers bij aan jouw ontwikkeling en ambitie?

Sparren met collega’s over het vak en leren van elkaar hoe je projecten tot een succes maakt, zowel op de harde als zachte kant van project- en contractmanagement.

PRO6 managers als organisatie

PRO6 managers biedt een omgeving waar ruimte is om met elkaar nieuwe dingen te ondernemen en om nieuwe ideeën te ontwikkelen. Tegelijkertijd staan we met onze voeten in de klei. We doen onze projecten met een gezonde dosis pragmatiek. Daarbij zijn we sterk in zowel de menskant als in de meer instrumentele kant van het werk.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met mij op: 

Stuur een e-mail +31-646300570


PRO6 managers werkte al samen met: