Wie is Robert?

Ik ben een gedreven en open persoon met een hart voor techniek en oog voor de mens. Het ontzorgen van mijn opdrachtgever en het creëren van een fijne werksfeer voor mijn collega’s staan centraal bij alles wat ik doe. Met een holistische blik op organisaties en een praktische benadering van complexiteit ga ik samen met anderen voor het beste resultaat.

Wat drijft jou in je werk?

Van meerwaarde kunnen zijn voor collega’s en samen met een team na hard werken kunnen terugkijken op een mooie prestatie.

Waar geloof je in?

Mensen maken het project en zijn de sleutel tot succes. Ik geloof daarom in samenwerking en oplossingen die zich niet louter richten op middelen en processen maar ook op de mensen. 

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie, omdat

ik als PRO6’er over de vloer kom bij de mooiste projecten en altijd gegarandeerd ben van waardevolle inzichten wanneer ik te rade ga bij mijn PRO6 collega’s. Tevens krijg ik bij PRO6 managers de ruimte om mij te verdiepen in nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied. 

PRO6 managers als organisatie

PRO6 managers is een resultaatgerichte organisatie met mensen die niet alleen hun vak meester zijn maar ook het hart op de goede plaats hebben zitten. We hebben ieder ons specialisme maar de drive om resultaat te bereiken hebben wij allen gemeen. PRO6 managers innoveert continu, waarbij we de menselijke kant van werk en een hands-on mentaliteit niet uit het oog verliezen. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers blijven ontzorgen.

Wilt u nader kennis met mij maken, neem gerust contact met mij op: 

Stuur een e-mail +31-627162495


PRO6 managers werkte al samen met: