Wie is Sabine?

Ik ben een warm, vriendelijk en vrolijk mens met een hart voor de ontwikkeling van een ander en organsiaties. Ik houd mij bezig met het begeleiden van verander- en ontwikkelingsprogramma’s, verbeteren van samenwerking van teams, organisatie en teamcoaching en opleidings- en trainingsprogramma’s. Hierbij heb ik altijd oog voor het integreren van communicatieprocessen.

 

Wat drijft jou in je werk?

Ik wil graag een bijdrage leveren aan het vergroten van de betrokkenheid in organisaties, met aandacht voor de mens als geheel.

Waar geloof je in?

Ik vind het belangrijk om te sturen op wat wel lukt en slaagt in een veranderingsproces. Dit levert de veiligheid, creativiteit, betrokkenheid, acties en initiatieven op die nodig zijn om verandering succesvol te realiseren. Ik werk naar positieve, resultaatgerichte, verantwoordelijke organisaties die sturen op de mens.

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie, omdat

PRO6 managers geeft mij de ruimte om mijzelf te ontwikkelen, te verdiepen en te verbinden. Gezamenlijk leren en ontwikkelen staat hierbij centraal. We leren van elkaar en dat geeft energie! Ik ga hierdoor met veel energie iedere dag naar mijn opdrachten!

PRO6 managers als organisatie

PRO6 managers is een jonge en frisse organisatie die gericht is op ontwikkeling. Verschillend stel mensen bij elkaar met ieder hun bijdrage en specialisme. We doen nieuwe dingen, verschillende opdrachten, waarbij de mens centraal staat.

Wilt u nader kennis met mij maken, neem gerust contact met mij op:

Stuur een e-mail +31-654381556


PRO6 managers werkte al samen met: