Wie is Wez?

Ik zie mijzelf als een enthousiast en proactief persoon die een goede analytische blik heeft. Ik streef er altijd naar om grensverleggende resultaten te bereiken door middel van goede samenwerking in projecten.

Kan je iets vertellen over het object waar je mee op de foto staat?

Een paar ski's. Het staat voor mijn tijd als skileraar en mijn passie voor reizen en dan met name naar de bergen. Skien is voor mij de ultieme sport, vrijheid in de bergen, adrenaline van de snelheid en altijd de techniek verder kunnen verbeteren.

Wat drijft jou in je werk?

Als afgestudeerd planoloog wil ik door middel van succesvolle integrale projecten de wereld om ons heen mooier, slimmer en praktischer inrichten.

Waar geloof je in en werk je naar toe in je werk?

Ik geloof dat er met open, eerlijke en duidelijke samenwerkingen dingen mogelijk zijn die anders nooit mogelijk zouden zijn of überhaupt ontdekt zouden worden. Dit stimuleer ik in mijn werk door in projecten de mens centraal te stellen.

Hoe draagt PRO6 managers bij aan jouw ontwikkeling en ambitie?

Bij PRO6 managers is een schat aan kennis aanwezig die actief wordt gedeeld op de vaste vrijdagen. Hierdoor blijf niet alleen ik, maar iedereen bij PRO6 managers continu van elkaar leren en zichzelf ontwikkelen.

Hoe zie jij PRO6 managers?

Als een club professionals die geen standaard organisatie vormen voor projectmanagement, maar de mens centraal stelt. Hierdoor wordt er door PRO6 managers gezamenlijk naar doelen toegewerkt.

 

Wilt u nader kennis maken, neem gerust contact met mij op:

Stuur een e-mail +316 27162495


PRO6 managers werkte al samen met: