Wie is Yvonne?

Ik ben enthousiast en positief en interesseer me voor wat mensen en teams beweegt. Ik ben iemand met een visie, resultaatsgericht, leergierig, eerlijk en open. Samenwerking is een rode draad in mijn werk. Het verbinden van mensen en partijen doe ik met veel plezier. Ik werk graag op het snijvlak van klantvraag en interpretatie door Opdrachtnemer. Verder heb ik grote interesse en affiniteit in kostenbeheersing en planning.

Wat drijft jou in je werk?

Met een groep mensen projectdoelen / resultaat bereiken. Mensen verbinden aan het idee, plan of doel. Mensen of teams beter maken, laten excelleren. (Mee)bedenken en implementeren van pragmatische en vernieuwende methodieken of maatregelen die wel werken. Ik ben altijd op zoek naar hoe het makkelijker en beter kan.

Waar geloof je in?

Ik heb de overtuiging dat ik significant bij kan dragen aan de projectresultaten voor alle betrokken partijen rekening houdend met hun belangen. 

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie, omdat

bij PRO6 managers ik de gelegenheid krijg  om na 21 jaar Opdrachtnemerservaring, bij te dragen vanuit Opdrachtgeversrollen, afgewisseld met rollen bij Opdrachtnemer. Daarnaast kan ik me ontwikkelen tot een goede, professionele coach voor individuen en teams of afdelingen met ontwikkel- en verandervraagstukken maar ook conflictbehandeling.

PRO6 managers als organisatie

Nieuwsgierig, proactief, doortastend, resultaatgericht, creatief, breed werkveld, goede balans in mix van medewerkers, direct, vernieuwend.

Wilt u nader kennis met mij maken, neem gerust contact met mij op:

Stuur een e-mail +31-654937839


PRO6 managers werkte al samen met: