Rob Henneveld

Wie is Rob?

Ik ben een echte projectenman, waarbij ik mijn specialisme contractmanagement koppel aan een bredere belangstelling zoals gebiedsprogramma’s en projectmanagement. Ik word gedreven door het behalen van resultaten en ik ben een nieuwsgierig positief ingestelde mens gericht op samenwerking. Ik heb een proactieve pragmatische instelling die ik combineer met de zachte kant van projectmanagement. Opgeleid als chemicus ben ik direct gaan werken in de civiele techniek. Getrouwd, 2 volwassen kinderen, Ajax-fan en een groot liefhebber van muziek. Als jazz saxofonist heb ik de wereld mogen zien en zoveel interessante en leuke mensen ontmoet. Mijn levensmotto? : “It don’t mean a thing if it ain’t got that swing!”

Wat drijft jou in je werk?

Het samen met een team werken aan een projectresultaat. Vanuit mijn rol werk ik graag aan de totstandkoming van het resultaat, in zowel de fase van aanbesteding als realisatie, waarbij ik oog heb voor alle belangen van betrokken mensen en partijen.  

Waar geloof je in en werk je naar toe in je werk?

Ik geloof in plezier, trots en passie voor het werk en een tevreden opdrachtgever.

Hoe draagt PRO6 managers bij aan jouw ontwikkeling en ambitie?

Sparren met collega’s over het vak en leren van elkaar hoe je projecten tot een succes maakt, zowel op de harde als zachte kant van project- en contractmanagement.

PRO6 managers als organisatie

PRO6 managers biedt een omgeving waar ruimte is om met elkaar nieuwe dingen te ondernemen en om nieuwe ideeën te ontwikkelen. Tegelijkertijd staan we met onze voeten in de klei. We doen onze projecten met een gezonde dosis pragmatiek. Daarbij zijn we sterk in zowel de menskant als in de meer instrumentele kant van het werk.

Gerelateerde cases

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort