Stèphanie Kraak

Wie is Stèphanie?

Mensen omschrijven mij als leergierig, betrokken, nauwkeurig en toegewijd. Ik heb oog voor de mens en neem graag het initiatief om verbeteringen bespreekbaar te maken en deze door te voeren. Als ik niet aan ’t werk ben, sta ik graag in de keuken of in de dojo. Je kunt me wakker maken voor een potje kickboksen of een mooi gerecht!

Wat drijft jou in je werk?

Kennis verbreden en kennis delen binnen een organisatie met leuke collega’s.

Waar geloof je in?

Samenwerking, zodat de kwaliteiten van een ieder optimaal benut worden. Ik geloof in mensen in hun kracht zetten en hoop met mijn kwaliteiten te kunnen bijdragen aan het optimaliseren en het professionaliseren van de organisatie.

PRO6 managers draagt bij aan mijn ontwikkeling en ambitie, omdat

binnen PRO6 managers werk ik, op holacratische wijze, samen met prettige collega’s die in hetzelfde idee geloven. PRO6 managers geeft mij de ruimte om mij zowel persoonlijk gebied als op werkgebied verder te ontwikkelen.     

PRO6 managers als organisatie

De mens staat centraal binnen PRO6 managers. Workshops, lunchpresentaties, brainstorm sessies, GO PRO6’en. Kennis wordt gedeeld en samen leren we. Werk is werk en de mens geeft hier invulling, betekenis en toegevoegde waarde aan. Met een verscheidenheid aan vakkennis en bekwaamheid, maakt PRO6 managers het verschil voor uw project. 

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort