VerLEDding

Gemeente Amsterdam

Wie onze hoofdstad in het donker doorkruist, kan niet anders dan beamen dat het er sprookjesachtig uitziet met dank aan haar 150.000 lichtpunten. De grachten mooi uitgelicht, spanverlichting tussen de huizen en hier en daar nog klassieke straatverlichting. In sommige gevallen ook daadwerkelijk klassiek, want bijna de helft van de armaturen is nog voorzien van conventionele lampen. Daar gaat voor eind 2022 verandering in komen. Mede door de inzet van Bas Sollie.

Momenteel werkt Bas aan een onderhoudscontract om alle verlichting in Amsterdam up-and-running te houden. Hier komen veel partijen aan bod, waar hij op een goede manier aandacht aan wil besteden. Het nieuwe contract moet een verdiepingsslag maken ten opzichte van het bestaande contract. “Ik heb daarom veel overleg met interne stakeholders, aannemers en projectleiders.” Ook met het team van PRO6 managers heeft hij regelmatig afstemming.

Alles om ervoor te zorgen dat de lampjes in Amsterdam blijven branden.

Wie of wat

Gerelateerde cases

Meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort