E-Wood Antwerpen

Standardkessel Baumgarte

In het havengebied van Antwerpen wordt gewerkt aan een biomassa installatie “E-wood“. Hierbij staat de ‘e’ uiteraard voor electric en de rest van de naam komt voort uit het feit dat er houtafval wordt omgezet in energie. Het project is in 2017 gestart en in 2019 gegund Standardkessel Baumgarte uit Duitsland. Sinds eind 2020 maken Annemarie en Matthijs onderdeel uit van het team met als doel het project te versnellen.

Matthijs is een paar dagen per week op de bouwplaats in Antwerpen aanwezig. Op deze dagen heeft hij contact met de klant en alle aannemers die betrokken zijn bij het team. Standaard staat er op één van deze dagen een meeting met de onderaannemers gepland. “Dat is altijd weer een uitdaging, want met onderaannemers uit Italië, Polen, België, Nederland, Estland, Duitsland en Frankrijk kunnen er vrij makkelijk communicatieverschillen ontstaan. Hier hebben we wat op gevonden door veel gebruik te maken van visuals. Zodat voor alle partijen duidelijk is wat er wordt bedoeld. Een beeld zegt meer dan woorden alleen nietwaar? Daarnaast is deze meeting ook belangrijk om raakvlakken te zoeken en verschillen op elkaar af te stemmen. Het zorgt voor een betere samenwerking en strakke planning.” Eind 2022 is E-wood in bedrijf gegaan en heeft de eerste stroom kunnen leveren.

Wie of wat

Gerelateerde cases

Meer weten over ons?

Wij vertellen graag en uitgebreid over onze projecten, opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort