Geert-Jan Ketelaar

Wie is Geert-Jan?

Ik ben een gedreven teamspeler met ervaring in het opzetten en uitvoeren van tender-, realisatie- en kwaliteitsverbeteringstrajecten. Ik beschik over sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden, alsmede uitstekende communicatie- en leiderschapskwaliteiten. Deze vaardigheden zet ik dan ook graag in om samen beter te bouwen. Benader mij voor het beheersen van projecten of programma’s of om te sparren over organisatievraagstukken. Daarin werk ik graag in multidisciplinaire teams, daar waar verschillende belangen samenkomen. In mijn werk betrek ik teamleden op een positieve manier. De plannen die ik maak, de voorstellen en ideeën die ik aandraag, altijd onderbouwd met argumenten en feiten. Hierbij verlies ik andermans mening niet uit het oog en ben ik in staat echt naar anderen te luisteren. Daarvoor kan ik mijn nieuwsgierigheid in de ander niet onderdrukken. Tot slot ben ik iemand die nog elke dag wil leren en bewust is van dat wat ik nog niet beheers.

Wat drijft jou in je werk?

Zien dat ik met mijn inbreng kan verrassen door net dat beetje meer doen, door te zoeken naar de bedoeling en vervolgens meerwaarde te bieden. Mijn sterke analytische vaardigheden komen dan ook zeer van pas. Vanuit interesse de vraag achter de vraag naar boven halen, door in het perspectief van probleemhebber te kruipen, kan ik toegevoegde waarde creëren.

Waar geloof je in en werk je naar toe in je werk?

Dat iedereen werkt vanuit de beste bedoelingen. De meeste mensen zijn oké. Iedereen wil er toe doen. Zoek naar ieders talent en zet mensen in hun kracht. Benut de diversiteit. Leer van jong en oud. En omarm veranderingen. Ik heb een korte spanningsboog, waardoor ik routines probeer te vermijden. Gelukkig is de bouw een omgeving waarin wij opereren continu in beweging.

Hoe draagt PRO6 managers bij aan jou ontwikkeling en ambitie?

PRO6 managers geeft mij de mogelijkheid in andermans keuken te kijken. Andere vensters te openen en met een andere blik naar bekende opgaves te kijken. Dit brengt nieuwe perspectieven waardoor ik kan groeien in mijn rollen.

PRO6 managers als organisatie is voor mij …

Een professionele groep unieke individuen die zich op een voor mij verfrissende wijze hebben georganiseerd. Geïnteresseerde collega’s die elkaar verder helpen.

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort