Heleen Manschot

Wie is Heleen

Creatief, enthousiast en geïnteresseerd in anderen en in de wereld. Mijn uiteenlopende werkervaringen hebben mijn flexibiliteit versterkt, ik ben omgevingsbewust en ik pas me makkelijk aan. Door mijn studie internationaal recht ben ik veelzijdig op juridisch gebied en dit ervaar ik als een waardevolle toevoeging aan contractmanagement. Ik vind het dan ook leuk om juridische aspecten in mijn werk te krijgen en ik houd ervan om op het oog ingewikkelde zaken uit te pluizen en te verduidelijken. Hierbij zoek ik naar waar mijn bijdrage het grootste is en mag ik in het grote geheel graag meedenken over het hoe en waarom.  

Buiten het werk is sport een belangrijk onderdeel van mijn dagelijks leven en ben ik graag buiten, zowel in de stad als in de natuur.

Wat drijft jou in je werk

De wens om te creëren, naast de behoefte zaken te doorgronden – zowel processen als de redenen ertoe en de middelen om een doel te bereiken. Ik krijg energie van het vinden van oplossingen en wanneer iets goed is dan wil ik daaraan bijdragen. Hoewel ik geen achtergrond heb in de techniek kan ik me erg vinden in het idee samen iets te bouwen en projecten te realiseren. De concrete werkzaamheden binnen projecten maken het resultaat tastbaar en ik vind het belangrijk om een impact te hebben met mijn werk.

Waar geloof je in

Dat wederzijds vertrouwen een noodzakelijke basis is voor vruchtbare samenwerking. Dat je dit vertrouwen goed in concrete afspraken kunt vatten en van daaruit het beste resultaat haalt uit elkaars expertise. Voor mijzelf vind ik het belangrijk achter mijn eigen werk en acties te kunnen staan en tevreden te zijn met opgeleverd resultaat.  

PRO6 draagt bij aan jouw ontwikkeling omdat

Ik hier de ruimte krijg om zelf de koers van mijn inzet te bepalen en aangemoedigd word het beste uit mezelf te halen. Hierbij helpt het enorm om omringd te worden door de slimme en ervaren collega’s waaraan ik me kan spiegelen en die altijd open staan voor een goed gesprek. Er heerst een fijne balans tussen vertrouwen en uitdaging die het werken bij PRO6 als een waardevolle toevoeging biedt aan persoonlijke groei.

PRO6 als organisatie is

Een constant boeiend geheel dat uit uiteenlopende individuen bestaat en tegelijkertijd of daardoor juist bijzonder stabiel is. De aandacht die we hebben voor vooruitgang, duurzaamheid en onze rol en mogelijkheden daarin en dit daadwerkelijk resulterend in concrete vernieuwende projecten die we doen vind ik een groots voorbeeld en ik ben erg trots hier onderdeel van te zijn.

Gerelateerde cases

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort