Inge de Rooij

Wie is Inge

Ik ben een enthousiaste officemanager die heel blij wordt van het organiseren van dingen. Ik ben altijd positief, hou van praktische oplossingen en simpele processen. Ik krijg energie van het verbinden van mensen en het verbeteren van processen. Ik ben altijd opzoek naar manieren om het werk gemakkelijker en leuker te maken en wil het liefst de vraag voorblijven. Daarnaast ontzorg ik graag, vind ik het leuk om mee te denken en kan ik slecht nee zeggen. Een beetje chaos en te veel dingen tegelijkertijd doen is dan ook “typisch Inge”.

Waar geloof je in?

Ik geloof in het verbinden van mensen en elkaar versterken door gebruik te maken van elkaars kracht. Alleen samen kom je verder.

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie omdat..

Ik alle vrijheid krijg mijn eigen keuzes te maken op zowel werkgebied als in mijn eigen ontwikkeling. Er is geen kant-en-klaar programma maar samen met je mentor en collega’s kun je je eigen pad creëren. Door interessante workshops, fijne gesprekken en externe trainingen verbreed ik mijn kennis en werk ik aan mijn persoonlijke groei.

PRO6 managers als organisatie is…

Een hele fijne club mensen die samen bouwen aan een betere wereld. Een groep collega’s die oog heeft voor elkaar, hard werken op uitdagende projecten maar ook met elkaar stappen zetten voor een mooie toekomst. Ik ben hier met open armen ontvangen en ben nog elke dag blij met deze mensen te mogen samenwerken en van elkaar te leren.

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort