Matthia Lahm

Wie is Matthia?

Ik ben een precies en gedreven persoon die enthousiast wordt van projecten in de gebouwde omgeving die net dat beetje extra nodig hebben. Soms ben ik een beetje stil, maar ik weet goed wat er om mij heen gebeurt en heb gauw door hoe de hazen lopen. Verder ben ik erg doelgericht, ik zet graag de stip op de horizon en kijk dan wat er nodig is om daar te komen en werk daar systematisch naartoe.

Wat drijft jou in je werk?

Al zo lang als ik me kan herinneren merk ik dingen op die net wat efficiënter, sneller of makkelijker georganiseerd of ingericht kunnen worden. Dat ik projecten kan doen waardoor onze leefomgeving makkelijker wordt of wanneer er complexe projecten zijn waar zoveel mogelijk mensen tevreden achtergelaten worden, dan beschouw ik die projecten echt als een succes.

Waar geloof je in?

Ik geloof dat een goed project hand in hand gaat met een goede samenwerking voor alle betrokken partijen. Dat betekent dat ik soms loslaat wat ‘mijn manier’ is en vertrouw op de expertise van mijn projectleden om bij mijn doel, het neerzetten van een goed project, te komen. Echter, een goed gesprek over waarom bepaalde besluiten genomen worden, moet gewoon gevoerd worden.

PRO6 managers als organisatie is…

Het heerlijke aan PRO6 managers vind ik dat niet alles in regels gevat is. Als ik een goed idee heb, bijvoorbeeld voor het ontwikkelen van het team etc., voel ik de vrijheid om daar meer mee te doen. Daarnaast ben ik erg blij met mijn mede PRO6-ers, we staan schouder aan schouder en heeft er iemand hulp nodig dan staan ze voor je klaar.

Gerelateerde cases

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort