René Garlich

Wie is René?

Ik ben een gedreven en sociaal persoon met een sterk analytisch vermogen, communicatief vaardig en integer. Ik neem graag het voortouw in vernieuwingsprocessen om samen met anderen creatieve ideeën te genereren. Daarbij denk ik out of the box en ga verder dan de gebaande paden. Dan voel ik me als een vis in het water. Ik ben een teamspeler die discussies niet uit de weg gaat om zo het maximale uit de organisatie het (project)team en uit mezelf te halen.

Wat drijft jou in je werk?

Mensen en organisaties verbinden en concrete duurzame stappen zetten, dat is wat mij drijft in het werk. Ik streef ernaar om voor ieder project zoveel mogelijk impact en maatschappelijke meerwaarde te creëren. Daarmee wil ik mijn steentje bijdragen aan een duurzame toekomst van ons land.

Waar geloof je in?

Op een open en transparante manier samenwerken gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect, daar geloof ik in. Samen op zoek gaan naar de beste oplossing waarbij open wordt gecommuniceerd, tegenstellingen worden besproken en uiteindelijk heldere afspraken worden gemaakt zonder verrassingen. Dat is de manier waarop ik wil (samen)werken. Delen is het nieuwe vermenigvuldigen.

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie omdat

Ik de vrijheid krijg om mijn eigen ideeën en keuzes te maken waarbij ik een beroep kan doen op gedreven collega’s, een leuk team met diverse karakters en competenties.

PRO6 managers als organisatie

Enthousiaste en gedreven club mensen die samen beter willen bouwen. Een lerende organisatie waarbij mensen zich openstellen en zich kwetsbaar durven opstellen.  

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort