Wouter Busstra

Wie is Wouter?

Ik ben energiek en enthousiast en ben graag betrokken bij het project. Dat geeft mij een stuk verantwoordelijkheid en daarmee ook meer voldoening als het goed wordt afgerond. Vanuit mijn opleiding HBO Werktuigbouwkunde heb ik affiniteit en ervaring met de gebouwde omgeving en de energietransitie. Ik ben analytisch en ondernemend – ik wil begrijpen wat er gebeurd en daar vervolgens op handelen. Ik heb interesse in politiek en management.

Wat drijft jou in je werk?

Ik wil een zichtbare bijdrage leveren waarmee ik impact heb in het dagelijks leven van mensen.

Waar geloof je in?

Ik ben er van overtuigd dat de mens cruciaal is bij het slagen van het project. Ik geloof dat iedereen een waardevolle bijdrage kan leveren vanuit zijn eigen expertise. Daarvanuit draagvlak creëren om samen voor het einddoel te gaan. Zo weten we samen een succesvol project neer te zetten.

PRO6 managers draagt bij aan mijn ontwikkeling en ambitie, omdat…

ik de uitdaging aan kan gaan en kan leren van zeer ervaren collega’s. Door de holocratische werkwijze is het mogelijk om verschillende interne rollen op te pakken. Bij PRO6 zijn verschillende collega’s met ruime werkervaring en kunnen we van elkaar leren. Daarin staat mijn eigen verantwoordelijkheid centraal.

PRO6 managers als organisatie is

Een persoonlijk verbonden groep professionals, die voor de persoonlijke aanpak gaat. Mensen staan centraal om het project te laten slagen. Hierin hebben we veel ervaring op alle aspecten die komen kijken bij projectmanagement. Samen gaan we voor een duurzamere wereld.

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort