RWZI Panheel en Stein

ELIQUO Water and Energy

In navolging van RWZI Dodewaard heeft ELIQUO de expertise van een aantal PRO6-ers ook gevraagd bij de aanpak van twee rioolwaterzuiveringsinstallaties in Limburg: RWZI Panheel en Stein. ELIQUO is verantwoordelijk voor de aanleg van de zogenoemde ‘voortrein’. De roostergoed- en zandverwijdering die essentieel zijn voor de rioolwaterzuiveringsinstallaties zijn modulair uitgevoerd en worden door anderen geplaatst. Het aandeel van PRO6 managers in dit project zit hem vooral in het voorste deel: Harry op ‘t Ende als projectmanager, Annemarie Baas als manager projectbeheersing en Lucas Geerts als projectmanagement assistent.

Als manager projectbeheersing is Annemarie verantwoordelijk voor het bewaken van het (project)budget en het voeren van de projectadministratie. Dat dit een omvangrijke functie is, blijkt wel uit de vele prestatieverklaringen, verzoek tot wijzigingen en financiële dashboards die zij dagelijks in o.a. AFAS langs ziet komen. Naast deze taken, valt de planning en voortgangsbewaking, afwijkingenbeheer en opleverdossier ook onder de verantwoordelijkheid van Annemarie.

Lucas is verantwoordelijk voor het opleverdossier en het bijhouden van levering van onderdelen. Dit lijkt simpel, maar is zeker in tijden van logistieke uitdagingen, een mooie puzzel om in te vullen. Bovendien is het tijdig leveren van onderdelen van essentieel belang voor de voortgang. “Meestal wordt alles ruim op tijd besteld en geleverd. We hebben het dan over maanden. Toch heb ik ook een geval meegemaakt, waarbij het aankwam op een paar dagen. Daar was ook geen ruimte voor vertraging, dus het was van belang dat het op vrijdag werd verstuurd en niet pas op maandag. Dat had ik nog niet eerder meegemaakt.” Aldus Lucas.

Wie of wat

Gerelateerde cases

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort