Annette Biesboer

Wie is Annette?

Ik ben een echte teamspeler en ben hierin zowel samenwerkings- als resultaatsgericht. Hierbij zorg ik voor de mensen om mij heen, heb een luisterend oor en help graag anderen in hun ontwikkeling. Mensen of partijen met elkaar verbinden geeft mij energie. Met mijn technische opleiding, mijn ervaring in aanbestedingen, contractmanagement én leidinggeven aangevuld met  mijn opleiding als management drives trainer en de leergang ‘Ontwikkeling Mens en Organisatie’ kan ik goed schakelen tussen de harde en de zachte kant van het werken in de bouwwereld.

Wat drijft jou in je werk?

Projecten uitvoeren met een eerlijk en zichtbaar resultaat.

Waar geloof je in en werk je naar toe in je werk?

Betere samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Samen Beter Bouwen is echt iets waar ik in geloof. Dit begint al ruim voordat een aanbesteding start door het ontwikkelen van de juiste bouworganisatie vorm en bijbehorend contract en zet zich door in de uitvoering van (bouw) projecten. Met mijn ervaring aan beide kanten van de tafel heb ik ervaren hoe lastig het samenwerken soms kan zijn. Maar ik heb gelukkig ook ervaren dat het zeker mogelijk is. Dat er nu veel meer bouwteams worden toegepast, er meer aandacht is voor samenwerken in contractmodellen en ook preventief gewerkt wordt met (bouw)teambegeleiders juich ik dan ook toe.

Hoe draagt PRO6 managers bij aan jouw ontwikkeling en ambitie?

PRO6 managers heeft als doel ‘Samen Beter Bouwen’ en dat sluit naadloos aan op waar ik voor sta. Bij PRO6 kan ik leren van de ervaringen van collega’s op dit vlak en samen met hen verder werken aan nieuwe concepten zoals flexibel contracteren. Er is bij PRO6 veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Dat PRO6 werkt volgens de spelregels van Holocracy maakt dat ik vrijheid heb om rollen te kiezen die ik leuk vind en waar ik ook nog in kan ontwikkelen.

PRO6 managers is net als ik maatschappelijk betrokken. Ik krijg van PRO6 managers de ruimte om naast mijn ‘gewone werk’ eveneens mijn vrijwilligerswerk bij Make-A-Wish te doen.

Hoe zie jij PRO6 managers?

Een enthousiaste en creatieve groep professionals met kennis van zaken. PRO6 combineert technische en contractuele kennis en ervaring met organisatie advies en coaching. Er is binnen PRO6 veel aandacht voor de mens. Zo is er op de vrijdag, ‘de kantoor-dag’,  alle ruimte om elkaar ontmoeten, onderling kennis te delen, elkaar te helpen en workshops te geven en bij te wonen.

Gerelateerde cases

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort