Camiel de Vries

Wie is Camiel?

Ik heb een open houding en ben nieuwsgierig, graag ontdek ik zoveel mogelijk van de onbekende dingen. Zowel op de technische kant van het vak als in de groepsdynamica. Als projectbeheerser zoek ik naar verbindingen met de mensen om mij heen. Met het team een goed eindresultaat behalen is mijn doel.

Wat drijft jou in je werk?

Een oplossing bieden voor een probleem en daarmee de klant gelukkig maken.

Waar geloof je in?

Ik Ik geloof erin dat in projecten de mensenkant erg belangrijk is. Je kan wel 100 personen hebben die het beste zijn in hun vak, maar wanneer deze niet met elkaar kunnen samenwerken krijg je nooit het beste resultaat.

PRO6 managers draagt bij aan mijn ontwikkeling en ambitie, omdat…

mijn ontwikkeling in projectmanagement gevoed wordt, door het delen van ervaringen, het leren van elkaar door elkaar te bevragen en daarmee bewustzijn van jezelf in die positie te vergroten en het kunnen afkijken van best practics.

PRO6 managers als organisatie

Een hands-on projectmanagement bureau die de mensenkant in projecten niet vergeet. Behalve projectmanagement kan PRO6 veel meer zoals projectbeheersing, contractmanagement, systems engineering, informatiemanagement, documentmanagement, kwaliteitsmanagement en organisatiecoaching.

Gerelateerde cases

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort