Harry op ’t Ende

Wie is Harry?

Ik ben een projectenman in hart en nieren. Na mijn studie Technische Scheikunde in Groningen ben ik de olie-, gas en energiewereld binnengestapt. Ik heb een brede technische kennis, een sterk analytisch en organisatorisch vermogen, commercieel gevoel en strategische visie. De laatste jaren ontwikkel ik me meer als “mensen” projectmanager. Dit uit zich onder andere in een sterke belangstelling voor andere manieren van motiveren en organiseren.

Wat drijft jou in je werk?

Ik word gedreven door het verbeteren van samenwerking, processen en producten in bouwprojecten. Terug naar de essentie. Samen mooie projecten realiseren. Jonge mensen het vak leren. Ervaren mensen motiveren om hun kennis te delen.

Waar geloof je in?

Ik geloof dat ik de samenleving kan verbeteren door innovatieve manieren van organiseren en projecten uitvoeren. Door dit op een spraakmakende manier te doen, verwacht ik een olievlekwerking.

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie, omdat…

PRO6 een familie is van gelijkgestemde mensen die een duidelijke visie delen. Kennis en ervaring overdragen aan de jongere mensen is leuk en helpt mij om mijn eigen missie te realiseren

PRO6 managers als organisatie

Wij werken vanuit de overtuiging dat inspiratie, verbinding en plezier leiden tot eigenaarschap en trots en daardoor tot blijvende resultaten en succes. Wij combineren meesterschap en domeinkennis met een hands-on mentaliteit. Wij ontwikkelen onze eigen manier van projectmanagement en organisatiesturing (zelfmanagement, aandacht en respect voor de mens, waardegedreven). Kortom, een toffe club om deel van te zijn

Gerelateerde cases

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort