Joost Merema

Wie is Joost?

Met zowel een technische als juridische achtergrond, begeef ik mij op het snijvlak van contract en project. Mijn werkwijze is proactief, doortastend en resultaat gedreven.

Wat drijft jou in je werk?

Voor mij staat niet het contract of de aanbesteding op de eerste plaats. Het draait voor mij om het projectresultaat waar je samen met alle andere partijen naartoe werkt. Uiteraard is het als contract manager voor mij belangrijk dat iedereen dat doet met besef vanuit rol en verantwoordelijkheden. Ik werk graag aan complexe (dus niet per se grote) projecten in de infrastructuur of industrie, vaak met het geïntegreerd element van ontwerp en uitvoering (zoals design & construct / UAV-GC).

Waar geloof je in?

Ik geloof dat mensen samenwerken, in plaats van bedrijven of organisaties. Ik streef daarin naar zo effectief en zo efficiënt mogelijk samenwerken. En dat streven drijft mij tot innovatie, vernieuwing en verbetering. Hierbij moet je denken aan andere projectmethodieken, actiemanagement, nieuwe contractmodellen of andere aanbestedingsvormen. Een goede timmerman maakt volgens mij zijn eigen gereedschap om de specifieke uitdagingen aan te kunnen die hij tegenkomt in zijn projecten. Die zoektocht naar goed gereedschap hoort dus wat mij betreft bij het vak.

PRO6 managers draagt bij aan jouw ontwikkeling en ambitie, omdat…

PRO6 managers voor mij een goede basis van kennis, ervaring en inspirerende collega’s vormt. Iedere PRO6 manager heeft namelijk zijn eigen kennisdomein en ervaringen. Ons bedrijf vormt daarom een stimulerende omgeving. Dat merk ik steeds weer als ik met collega’s samenwerk aan bijzondere projecten of specifieke onderwerpen. Ook hechten we aan ‘onze’ vrijdag waarin we allemaal in Amersfoort bij elkaar zijn. Dat is leuk en juist door die overdracht van ervaringen vormt de vrijdag op kantoor een ‘energizer’ voor het weekend.

PRO6 managers als organisatie

Een betrouwbare en resultaat gedreven club die graag samenwerkt met goede mensen aan mooie projecten.

Gerelateerde cases

PRO6 managers werkte al samen met

Wil je meer weten?

Wij vertellen graag en uitgebreid over opgedane kennis en samenwerkingen. Laat daarom vooral een berichtje achter, dat vinden we leuk!
PRO6 managers BV
Henry Dunantstraat 38a
3822 XE Amersfoort